Officiele opening van MijnAarde en Minisymposium “Bouwen met de Natuur“

Posted on 3 juni 2008 by Laura Beusker

Op dinsdag 3 juni 2008 organiseerde het Nationaal Comité Nederland van het International Year of Planet Earth i.s.m. Deltares en het Netherlands Water Partnership de Nederlandse opening van het Jaar van de Planeet Aarde.

De opening in Nieuwspoort in Den Haag ging gepaard met het mini-symposium “Bouwen met de Natuur”. Daarbij was het hoogtepunt de officiële overhandiging aan het Kabinet van het eerste exemplaar van het boek “Bouwen met de Natuur®” van Ronald Waterman, een speciale uitgaven n.a.v. het Jaar van de Aarde. Het boek representeert nationaal en internationaal een mijlpaal in de geschiedenis van de ontwikkeling van Deltatechnologie.

Klik hier voor het programma en voor officiële opening van het Jaar van de Planeet Aarde en het minisymposium “Bouwen met de Natuur®”

Be the first to leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>